COMUNICAT

COMUNICAT

L’anunci del Govern espanyol de destinar 500 milions d’euros per a mesures de suport al sector del transport i altres accions que es van adoptar en la reunió celebrada ahir entre el Comitè Nacional i el Govern Central han estat valorades com a insignificants per la Junta de Feat.

Si bé la ministra de Transports ha assegurat que la concreció de l’oferta del Govern es farà divendres 25, la situació mereixeria un esforç superior per poder informar en què consistiran les ajudes promeses.

Diverses organitzacions presents al Comitè Nacional no entenen, com Feat, aquesta manca d’informació, sobre fins quin punt els ajuts abaratiran el cost del gasoil.

Aquest abaratiment és el que cal precisar amb la màxima urgència, davant de la situació de crisi que estan patint tots els transportistes.

Per això, sol·licitem que CETM i el Comitè Nacional exigeixin amb caràcter urgent una nova reunió amb el Govern, i d’una vegada per totes deixin d’anunciar xifres globals que pretenen impressionar, i que ens informin de les xifres aplicades a cada litre de gasoil, que permetin un respir al nostre sector.