El sector del transport per carretera et fa la vida més fàcil.

T’has preguntat mai qui hi ha sempre al darrere de situacions del dia a dia com aquestes?

Vas al supermercat i trobes les estanteries plenes per comprar el que necessites.

A la farmàcia, et serveixen el medicament a l’instant o te’l fan portar en poques hores.

Necessites combustible per al cotxe i a les gasolineres sempre en trobes disponible.

Et cal arribar amb rapidesa d’un punt a un altre de la ciutat i un taxi t’hi porta i et deixa davant mateix del teu destí.

Has d’entrar a les 9h a la feina i l’autobús et recull i et deixa puntualment a les parades perquè hi puguis ser a l’hora.

grua Feat

Tens una avaria a la carretera i amb una sola trucada un servei de grua et recull el vehicle i et soluciona el problema.

Són tan sols alguns exemples quotidians que demostren la transcendència de la feina diària dels i de les transportistes. Amb vocació de servei, esforç i dedicació constant, ens movem per tu!

Nosaltres ho portem, nosaltres t’hi portem

El món del transport professional de viatgers i de mercaderies per carretera és un univers ampli, dinàmic i divers que ha esdevingut essencial per a la vida quotidiana de la gent.

La professió de conductor/a està cada vegada més ben considerada socialment per la seva funció indispensable per al dia a dia de les persones. A la Federació d’Autotransport de la província de Tarragona (FEAT) en som experts. Vam néixer el 1977 i som 17 agrupacions del transport per carretera, tan de viatgers com de mercaderies, activitats auxiliars i especialitats, amb més de 700 empreses associades. L’any 2020 vam iniciar una nova etapa per projectar públicament la tasca del transport, sector estratègic de debò. Treballem per sumar-hi més professionals, perquè estem en creixement constant.

Autocar FEAT

A la FEAT vetllem perquè la nostra feina acabi beneficiant tota la ciutadania a través de les empreses i els i les professionals del transport. Oferim tots i cadascun dels serveis que els i les transportistes necessiten, amb especial atenció a la formació i a la difusió pública de la nostra tasca. Així, organitzem cursos de formació continuada, de preparació i de reciclatge professional a les nostres instal·lacions del polígon Riuclar, on també hi tenim un simulador de conducció que ens permet fer cursos de capacitació i perfeccionament. Oferim cursos de mercaderies perilloses, formació contínua, competència professional, consells de seguretat, tacògraf digital, simulació de conducció, estiba, normativa, i molts d’altres, a demanda de l’empresa afiliada, i sempre orientats als destinataris finals, que són les persones.

Segueix-nos a: