FEAT i Enginyers aborden els reptes del transport per carretera de persones i mercaderies al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

FEAT i Enginyers aborden els reptes del transport per carretera de persones i mercaderies al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre

El transport per carretera juga un paper crucial en l’economia del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Garanteix la circulació eficaç i eficient de persones i mercaderies per tota la demarcació. L’evolució constant de les necessitats de la ciutadania i els reptes que planteja una societat cada vegada més globalitzada i tecnificada fan que el sector s’enfronti a desafiaments immediats.

Per aquest motiu, en una doble jornada d’anàlisi i debat, la Federació d’Autotransport de Tarragona (FEAT) i el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (Enginyers Tarragona) exploraran els reptes als quals s’enfrontarà el territori en els propers anys, i assenyalaran les possibles solucions a partir de les aportacions de transportistes i enginyers, experts en mobilitat i infraestructures, especialistes en sostenibilitat i tecnologia i referents en innovació i formació. Ho faran en les primeres jornades de debat ‘El futur del transport a Tarragona’, amb la participació d’experts i representants institucionals i d’entitats, dimarts vinent 19 de març al Seminari de Tarragona, de 9.30h a 13.00h, amb l’assistència prevista d’una cinquantena de persones. La segona sessió de les jornades està fixada pel dijous 25 d’abril al mateix espai. Aquesta iniciativa té el suport del Departament de Territori de la Generalitat.

Aquesta primera sessió s’obrirà amb la intervenció de Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona. El primer bloc, sobre transport de persones, comptarà amb: Daniel Fernández, sotsdirector general de Transports de la Generalitat; Aaron Gutiérrez, director del departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili; Jaume Vidal, cap de l’àrea d’Infraestructures del Territori de la Diputació de Tarragona, i Josep M. Chavarría, president de la Federació Catalana d’Autotransport de Viatgers. El segon bloc, sobre transport de mercaderies, comptarà amb: Joaquim Riudeubas, president de FEAT; Antoni Boix, president de la comissió de Territori de l’Associació Empresarial Química de Tarragona; Enric Ticó, president de la Federació Espanyola de Transitaris, i Eugeni Sedano, president de la Plataforma Mercaderies per l’Interior. Clourà l’acte Joan Gabriel Talarn, degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona.

Informació i inscripcions AQUÍ