FEAT I ZF TRANSICS MOSTREN A LES EMPRESES DEL SECTOR LES ÚLTIMES SOLUCIONS TECNOLÒGIQUES

FEAT I ZF TRANSICS MOSTREN A LES EMPRESES DEL SECTOR LES ÚLTIMES SOLUCIONS TECNOLÒGIQUES

Les empreses assistents al RoadShow van poder veure en directe tot el potencial de la tecnologia embarcada i integrada, com a solucions de gestió i control de flotes, ERP i BIG Data, entre altres propostes per al transport de mercaderies per carretera.

ZF Transics, en col·laboració amb la Federació Empresarial d’Autotransports de la província de Tarragona (FEAT), va organitzar ahir un RoadShow en què van mostrar les darreres solucions tecnològiques i tendències del mercat per al transport de mercaderies per carretera, conjuntament amb altres socis tecnològics com GantaBI, AndSoft i Goodyear.

Les empreses assistents van poder veure en directe tot el potencial de la tecnologia embarcada i integrada, com a solucions de gestió i control de flotes, ERP, BIG Data, solucions de servei de pneumàtics, frens, EBS, obertura electrònica de portes, sistemes amb ADR, entre altres avantatges i propostes, mitjançant un camió en viu dotat amb tota aquesta tecnologia.

Les solucions d’administració de flotes mostrades ajuden les empreses de transport a augmentar l’eficiència general de la flota connectant camions, remolcs i conductors, reduint el seu impacte ecològic en minimitzar-ne el consum de combustible i augmentant la seguretat de remolcs, de càrrega i de conductors amb solucions avançades.

Reducció d’emissions

La tecnologia mostrada permet estalviar el màxim de combustible amb informació exclusiva de macrodades sobre el comportament de proveïment de combustible dels conductors, millorar el rendiment del conductor mitjançant l’anàlisi del comportament de conducció i reduir el temps d’inactivitat i el consum de combustible mitjançant la supervisió de la pressió dels pneumàtics.

Millora en la gestió de les flotes

Les solucions mostrades permeten a les empreses la presa de decisions en temps real, en conèixer totes les dades sobre ubicació dels vehicles, disponibilitat dels conductors, horaris de càrrega i descàrrega, rutes i incidències, documentació electrònica, etc.

Augment de la satisfacció del client

Connectar la flota amb dispositius telemàtics i programari intel·ligent permet augmentar el temps dactivitat del vehicle i els lliuraments a temps, assegurar els remolcs i la seva càrrega, així com supervisar de forma remota la temperatura de la càrrega.

La Federació Empresarial d’Autotransports de la província de Tarragona (FEAT), constituïda el 1977, està formada actualment per 17 agrupacions que representen el transport per carretera, tant de viatgers com de mercaderies, així com les activitats auxiliars i especialitzades. Compta amb més de 800 empreses associades, cosa que la converteix en l’entitat més representativa d’aquest sector a la demarcació de Tarragona.