FEAT s’integra a PIMEC Tarragona per sumar esforços en la defensa del sector del transport

FEAT s’integra a PIMEC Tarragona per sumar esforços en la defensa del sector del transport

El president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, i el president de la Federació Empresarial d’AutoTransport de Tarragona (FEAT), Francesc Domènech, van signar ahir la integració de la federació com a soci col·lectiu de la patronal. L’acte oficial d’adhesió també va comptar amb la participació del president de PIMEComerç Tarragona, Florenci Nieto, el gerent de la FEAT, Josep Lluís Aymat,  la vocal de la junta de la FEAT, Pilar Ortega, qui representarà a l’entitat dintre de la patronal i la secretària territorial, Gemma Gasulla.

La FEAT és un dels col·lectius més importants de la província. Representa a tot el sector del transport, des del transport de viatgers, a mercaderies i activitats auxiliars. Està formada per 17 agrupacions.

La Federació torna a PIMEC amb la confiança de poder col·laborar i treballar conjuntament per millorar la situació del sector, especialment, en aquests moments marcats pels efectes de la Covid-19. En aquest sentit, ambdues entitats van fer una valoració de l’actual conjuntura i es van comprometre a sumar esforços en la defensa i representació dels interessos de les empreses del sector.

Jordi Ciuraneta va manifestar el seu interès perquè la FEAT ocupi un lloc important dintre de l’organigrama de PIMEC Tarragona: “Esperem tenir-vos al nostre costat ben aviat perquè entitats com la vostra ens ajuden a créixer, i a enriquir la multisectorialitat de la nostra institució”.

Per part seva, Francesc Domènech, va ressaltar la importància que dona FEAT a ser-hi present allà on es pugui representar i defensar el sector del transport, i en aquest sentit va posar en relleu la gran tasca que PIMEC desenvolupa en favor de les empreses i, especialment el seu lideratge en la lluita contra la morositat, que tants greus efectes té en la solvència de les pimes.