Roadshow de solucions tecnològiques, tendències del mercat i socis tecnològics per al transport de mercaderies

El proper dia 24 d’octubre del 2022, a la sala de reunions del Carrer Sofre, parc. 3-7 del Pol. Ind. Riu Clar, ZF Transics, en col·laboració amb la FEAT, organitza un RoadShow en què mostrarà solucions tecnològiques i tendències del mercat, i socis tecnològics per al transport de mercaderies, com ara GantaBI, AndSoft, Goodyear , mitjançant un camió en viu.

Les empreses assistents podran veure en directe tot el potencial de la tecnologia embarcada i integrada, com Solucions de gestió i control de flotes, ERP, BIG Data, Solucions de servei de Pneumàtics, frens, EBS, obertura electrònica de portes, sistemes amb ADR , entre altres solucions.

L’esdeveniment es realitzarà en un format reduït, que permet establir contacte amb els Partners i empreses tecnològiques, expertes en el desenvolupament de solucions per al sector, ja que compten amb referències de clients tant a nivell local, estatal i internacional. En tan sols 2h d’activitat, es podrà obtenir informació interessant per a les empreses del sector. I tot plegat amb un enfocament còmplice i participatiu, que donarà a les empreses de transport de Tarragona l’oportunitat d’avaluar in situ les necessitats actuals del negoci.

Les empreses assistents es beneficiaran d’ofertes exclusives del RoadShow ZF Transics 2022 i dels seus socis tecnològics integrats.

Agenda provisional:

Data: 24 d’octubre del 2022 Horari: de 10am a 13:30

10:00 – Obertura de la sessió per un representant de FEAT
10:15 – ZF Transics, Tot està connectat i integrat (José Manuel – OPPs Leader de ZF Transics)
10:30 – AndSoft, Automatitzant els processos de la gestió 360º a l’empresa
11:15 – GantaBi, Intel·ligència per al transport i descobrim el valor de les teves dades
12:00 – GOODYEAR, Mobilitat Total
12:30 – ZF Transics mostrem la tecnologia embarcada – (Equip ZF Transics)
13:00 – Aperitiu, aprofitem per conèixer-nos i resoldre tots els possibles dubtes o qüestions que considereu/considerin oportunes els assistents
13:30 tancament jornada per un representant de la FEAT

Adreça de l’esdeveniment: Carrer Sofre parc. 3-7 del Pol. Ind. Riu Clar, Tarragona

En cas d’estar interessats, preguem ens confirmeu la vostra assistència, i també de les persones de la vostra organització que considereu oportú que assisteixin a aquest esdeveniment tecnològic.